انتقاد از مفاد توافق ژنو در صدا و سیما تاکنون جایی نداشته است. آنچه طی ماه‌های پس از توافق تاکنون در صدا و سیما صورت گرفته، حمایت‌های صریح و مستقیم از توافق ژنو و تیم مذاکره‌کننده بوده است.

گروه سیاسی مشرق - روزنامه‌های کشور، در لابه‌لای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره می‌کنند که انتخاب و بازنشر آنها می‌تواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای از مطالب امروز روزنامه‌های کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.


***

 یارانه‌ها و سنجش محبوبیت روحانی
 
صادق زیباکلام طی یادداشتی در روزنامه آرمان امروز نوشت:  آنچه مسلم است در میان مردم ایران افرادی هستند که رقم 45هزار تومان یارانه هیچ تاثیری در زندگی آنها نداشته و در مقابل در میان اقشار بسیار کم‌درآمد افرادی هستند که به‌شدت به این مبلغ محتاجند اما نکته مهم در این میان آن است که هیچ‌کدام از این دو گروه حاضر به صرف‌نظر کردن از دریافت یارانه‌های نقدی نیستند و صرف انصراف دادن یا ندادن از دریافت از یارانه‌های نقدی، معیار مناسبی برای سنجش میزان محبوبیت دولت روحانی نیست. مساله مهمی که در این هیاهو درحال فراموشی است، تصمیمی است که در دولت قبل گرفته شد و مجلس اصولگرا آن را تصویب کرد و صداوسیما نیز استوار از آن تصمیم حمایت کرد و تریبون‌های حامی این جناح نیز به ذکر مزایای آن پرداخت؛ در حالی که دولت احمدی‌نژاد به صادق زیباکلام، استاد دانشگاه تهران با درآمد 4میلیونی یارانه پرداخت می‌کرد و از سویی دیگر به آبدارچی دانشگاه که با اضافه‌کاری مبلغ 400هزار تومان حقوق می‌گرفت نیز همین مبلغ یارانه داده می‌شد.

این شیوه ‌ای بود که پیش از این در هیچ جای دنیا نمونه آن دیده نمی‌شد. مبلغ یارانه مردم ایران در ماه به عددی حدود 4هزار میلیارد تومان می‌رسد که میزان چهار ماه یارانه نقدی مردم با کل بودجه بخش بهداشت و درمان کشور در سال گذشته برابر است یا مبلغ سالانه یارانه به مردم بسیار بیشتر از بودجه عمرانی کشور در یک سال گذشته بوده است. اما متاسفانه مدیران اصولگرا به این مسائل وقعی ننهادند و بودجه‌ای که بنا بود صرف کارهای عمرانی و زیربنایی و بهداشتی و آموزشی در کشور شود را بدون هیچ ضابطه‌ای بین مردم تقسیم کردند و به‌جای پیداکردن راه‌های درست برای بهبود وضعیت اقتصادی شیوه‌های پوپولیستی در پیش گرفتند. همین افراد امروز که در برابر تصمیم کارشناسی دولت قرار گرفته‌اند، ایراد بنی‌اسرائیلی می‌گیرند و بدون اینکه حاضر به پاسخگویی به عملکردشان باشند در 8سال گذشته باشند، از دولت طلبکار هستند.


شوخی و جدی انصراف از یارانه به روایت رسانه‌های اصلاح‌طلب

روزنامه کیهان نوشت: روزنامه‌های حامی دولت درباره روند ثبت‌نام دریافت یارانه‌ها چه می‌گویند؟در این زمینه روزنامه اعتماد در تیتر اول خود نوشت «ثبت‌نام یارانه‌ها به رونق کاسبی در شهرها و روستاها انجامید- انصراف نخبگان و اصرار مردم». این روزنامه خاطرنشان کرد: صفوفی که این روزها در بانک‌ها برای گرفتن شماره حساب خانوار و در برخی مراکز ثبت‌نام یارانه‌ای برای ارائه اطلاعات اقتصادی خانوارها شکل گرفته، به نوعی حاکی از آن است که با وجود تلاش دولتی‌ها برای تشویق مردم به انصراف، بخش وسیعی از جامعه تمایلی به چشم‌پوشی از یارانه ماهانه خود ندارند. اعتماد می‌افزاید: نوبخت معاون برنامه‌ریزی و راهبردی رئیس جمهور در جمع مردم بوشهر می‌گوید؛ صدها هزار نفر از ثبت‌نام مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها انصراف دادند. این اظهارات بیش از آنکه مبتنی بر واقعیات باشد به نوعی بیانگر تلاش دولت در تداوم تشویق مردم به عدم ثبت‌نام در سامانه اطلاعات خانوار است.

اعتماد نوشت: مشاهدات روزهای قبل در سراسر کشور و گزارش‌های منتشر شده حاکی از تشکیل صفوف طولانی برای ثبت‌نام دریافت یارانه نقدی است. کما اینکه برخی نظرسنجی‌های غیر رسمی نشان می‌دهد که اکثریت مردم تمایلی به انصراف از دریافت یارانه ندارند. در صورت تداوم چنین شرایطی، پیش‌بینی می‌شود که تعداد انصراف دهندگان از دریافت یارانه تا پایان زمان ثبت‌نام، رقم چندانی نباشد.روزنامه آفتاب یزد نیز در تیتر اول خود از عدم تمایل به انصراف از یارانه‌ها خبر داد و همزمانی حذف یارانه‌ها و افزایش قیمت آب و گاز و برق را یکی از دلایل عدم تمایل مردم برای انصراف از دریافت یارانه عنوان کرد.

این روزنامه همچنین از قول یک اصلاح‌طلب نوشت: معتقدم حق با مردم است، چرا که بسیاری از اقشار لایه‌های کم درآمدتر جامعه مدعی هستند که اگر توزیع یارانه‌ها بین عموم مردم نشدنی بود، پس احمدی‌نژاد چه طور این کار را انجام می‌داد؟زیباکلام می‌گوید: دکتر روحانی برخلاف تذکر کارشناسان بارها و بارها تأکید کرد که ما یارانه‌ها را می‌پردازیم و بنا نداریم این یارانه‌ها را قطع کنیم. دکتر روحانی در به وجود آمدن شرایط فعلی مقصر هستند چرا که با سخنان خود برای ادامه پرداخت یارانه توقع ایجاد کردند، در حالی که اگر ایشان با صراحت با مردم سخن می‌گفتند که یارانه، تیشه به ریشه اقتصاد مملکت می‌زند، سختی‌ای که اکنون وجود دارد، خیلی کم‌تر شده بود... اما متأسفانه وی این کار را نکرد و کلمات زیبا به کار برد که ما به خود اجازه نمی‌دهیم که وارد حساب شخصی افراد شویم و مسائل این چنینی که به جای مطرح کردن صادقانه مشکلات، هدف به جای گذاشتن چهره‌ای خوب از روحانی را دنبال می‌کند.

خبرگزاری فارس روز گذشته خبر داد که روزانه 350 هزار خانوار در تهران برای دریافت یارانه ثبت نام می‌کنند و احتمالاً میزان انصرافی‌ها 15 درصد خواهد بود.از سوی دیگر وب‌سایت اصلاح‌طلب نواندیش در خبری نوشت: با اجرای مرحله ثبت‌نام از متقاضیان دریافت یارانه نقدی در فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها، همزمان با سیل متقاضیانی که برای دریافت یارانه به سایت رسمی ثبت‌نام اینترنتی مراجعه می‌کنند، انبوهی از جوک‌ها و مطالب طنز نیز سوژه روز شبکه‌های اجتماعی و پیامک‌های تلفنی شده است.به گزارش نواندیش در این پیامک‌ها موضوع اصرار دولت به انصراف از دریافت یارانه نقدی از سوی شهروندان دست مایه مضامین طنزآمیز شده است. به نظر می‌رسد تبلیغ بیش از اندازه موضوع انصراف از دریافت یارانه نقدی در رسانه‌ها یکی از دلایل عمده چنین واکنش‌های اجتماعی نسبت به اجرای طرح مهم اقتصادی هدفمندی یارانه‌ها بوده باشد.


سفر يک وزير با هواپيماي اختصاصي به روسيه

خراسان نوشت: بر اساس ابلاغيه روزهاي اخير يک مسئول ارشد اجرايي خطاب به يکي از وزراي اقتصادي کابينه، مقرر شده به استناد ماده ۳۱ قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت، مسافرت اين مسئول به کشور روسيه با استفاده از هواپيماي اختصاصي مطابق برنامه زمان بندي شده مجاز است.

روزها و شب‌های رادان در حوادث سال 88

جام جم نوشت: جانشین فرمانده نیروی انتظامی (ناجا) درباره شرایطش در زمان حوادث پس از انتخابات 88 گفت: در ایام فتنه 88، روزها من به خیابان‌ها می‌رفتم و با فتنه‌گران برخورد می‌کردم و شب‌ها برای بازجویی و پاسخگویی، حضور می‌یافتم.سردار احمدرضا رادان در گفت‌وگو با تسنیم با بیان این‌که خانواده‌ام آمادگی و پذیرش زندان رفتن من را داشتند، افزود: اگر زندان هم می‌رفتم خودم و خانواده‌ام خوشحال بودیم، چون برای حمایت از ولی زمان این کار را انجام داده بودم.وی ادامه داد: این شرایط سبب شده بود که عزمم راسخ‌تر شود، در همان زمان توسط غربی‌ها تحریم شدم و این من را خوشحال‌تر کرد زیرا تلاش آنها را با فتنه‌گران در یک جهت می‌دیدم. رادان اتهام نقش‌آفرینی در ماجرای کهریزک را رد کرد و گفت: «در زمان فتنه من از انتقال افراد به کهریزک بی‌خبر بودم، چون کهریزک جای آنها نبود؛ آنها افرادی فریب خورده بودند، بعد از وقایع کهریزک هجمه‌های زیادی به ناجا شد که بعدا مشخص شد ناجا در قضیه کهریزک مقصر نبوده است.»

وی درباره بازداشتگاه کهریزک اظهار کرد: «تا زمانی که فرمانده تهران بزرگ بودم دقت می‌کردم که چه کسی باید به کهریزک برود، کهریزک جای اراذل و اوباش و مواد فروش‌ها بود، آنجا شرایطی بود که به آنها خوش نمی‌گذشت و همه چیز برای آنها فراهم نبود، این شرایط به گونه‌ای نبود که آنها بخواهند دوباره به آنجا برگردند، غیر از اراذل و اوباش هیچ‌کس دیگری نباید به کهریزک می‌رفت.»

کمک 100 ميلياردي دولت براي بارورسازي ابرها

خراسان نوشت: هيئت دولت در آخرين جلسه سال گذشته خود با تصويب پيشنهاد معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور، مقرر کرده مبلغ 100 ميليارد ريال اعتبار از محل منابع قانون تشکيل سازمان مديريت بحران کشور، به منظور بارورسازي ابرها جهت مقابله با خشکسالي، در اختيار وزارت نيرو قرار بگيرد.


4ماه  پس از توافق ژنو مشتی وعده و دیگر هیچ!

روزنامه کیهان نوشت: هرچه زمان بیشتری از توافق ژنو سپری می‌شود، بی‌صداقتی و فریبکاری طرف غربی در قبال تعهدات داده شده آشکارتر می‌شود.در این زمینه و در حالی که آزاد شدن 4/2 میلیارد دلار از مجموع 100 میلیارد دلار دارایی  بلوکه شده ایران کاملا زیر سوال رفته، رئیس سازمان هواپیمایی کشورمان نیز از نقض توافق ژنو در زمینه فروش قطعات هواپیما انتقاد کرد. توافق ژنو، سوم آذر به دست آمد و 30 دی 92 اجرایی شد.طبق توافق 6 ماهه ژنو، طرف غربی متعهد شد در ازای دریافت امتیازات نابرابری نظیر توقف غنی‌سازی 20 درصد و از بین بردن تمام ذخیره 196 کیلوگرمی اورانیوم 20 درصد ایران و نیز توقف نصب سانتریفیوژهای جدید یا ادامه فعالیت‌های مربوط به تکمیل راکتور آب سنگین اراک و...، اجازه دسترسی ایران به 4 میلیارد دلار از 100 میلیارد دارایی بلوک شده خود را به دست بیاورد و نیز بتواند به تهیه قطعات یدکی هواپیماهای مسافربری اقدام کند. این در حالی بود که اصل تحریم‌های نفتی و بانکی که جای خود باقی ماند و به عنوان مثال ظرف  ایران در همین مدت بالغ بر 30 میلیارد دلار بوده است.

در این میان خبرگزاری ایسنا - حامی دولت- در گزارشی نوشت: «در حالی که چند روز از موعد واریز قسط چهارم دارایی‌های بلوکه شده ایران می‌گذرد همچنان خبری از واریز قسط سوم و چهارم از سوی بانک مرکزی منتشر نشده است. تاکنون باید حدود 50 درصد از 4/2 میلیارد دلار پول‌های بلوکه شده حاصل از فروش نفت ایران آزاد می‌شد اما هنوز خبری مبنی بر واریز این مبلغ به حساب بانک مرکزی منتشر نشده و بنا به اعلام این بانک تا حالا دو قسط به حساب واریز شده است. قسط سوم معادل 550 میلیارد دلار باید 7 مارس مصادف با 16 اسفندماه و قسط چهارم معادل 550 میلیون دلار نیز 10 آوریل برابر با 21 فروردین به حساب بانک مرکزی واریز می‌شد».

در واقع ایران درباره دو قسط اول امکان جابه‌جایی آنها در بانک‌های بین‌المللی را ندارد و درباره قسط سوم و چهارم نیز که فعلا خبری نیست.در همین حال رضا جهانگیریان، رئیس سازمان هواپیمایی گفت: با وجود توافق شش‌ماهه ژنو  میان ایران و کشورهای 5+1 و تماس ایران با شرکت‌های خارجی «تاکنون در این خصوص نتیجه‌ای حاصل نشده است.»جهانگیریان می‌گوید: پس از لغو تحریم فروش قطعات هواپیما به ایران در توافق‌نامه ژنو وزارت دارایی آمریکا بالاخره مجوز صادرات قطعات هواپیما به ایران را تنها برای شرکت‌های بوئینگ و جنرال الکتریک صادر کرد، اما تاکنون اجرای کامل این بند توافق‌نامه محقق نشده است.ممانعت آمریکا از دسترسی ایران به قطعات یدکی هواپیماهای غیرنظامی مغایر معاهدات بین‌المللی است.

کیهان قبل و بعد از مذاکرات ژنو تصریح کرده بود که غرب امتیاز نقد می‌خواهد و صرفا وعده نسیه می‌دهد. برخلاف وعده‌های نسیه غرب، طرف ایرانی طی چند ماه گذشته با صداقت! تمام اقدام به رقیق کردن یا اکسیدسازی ذخایر سوخت 20 درصد خود کرده است.واگذاری قطعات هواپیما 10 سال پیش نیز جزو تعهدات غرب در ازای تعلیق‌های ایران بود اما همان زمان نیز عملی نشد و با این وجود، طرف ایرانی در مذاکرات ژنو مجددا وعده همین امتیاز کم‌ارزش را باور کرد.در حالی که تابستان و پاییز سال گذشته، موضوعاتی نظیر فروش هواپیما به ایران و برقراری پرواز مستقیم هوایی به آمریکا رونق‌بخش تیترهای غیرواقعی نشریات زنجیره‌ای بود، آخرین واقعیت بیدارکننده، مخالفت قاطع کنگره و وزارت‌خارجه آمریکا با صدور ویزا برای سفیر جدید کشورمان در سازمان ملل است. حمید ابوطالبی از دیپلمات‌های مورد اعتماد آقای روحانی و معاون سیاسی دفتر وی بوده است.

وزارت ارشاد به سوال‌هاي نمايندگان كتبي پاسخ داد

روزنامه اعتماد نوشت: علي جنتي، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي فردا به كميسيون فرهنگي مجلس مي‌رود تا پاسخگوي هشت سوال نمايندگان باشد. سوالاتي كه در دستور كار كميسيون فرهنگي قرار گرفته و اين در حالي است كه به گفته حسين نوش آبادي، معاون پارلماني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، طي ماه‌هاي گذشته به صورت مكتوب و شفاهي توضيحات لازم به نمايندگان سوال‌كننده ارائه شده و اين سوالات اكنون موضوعيت خود را از دست داده است. به گفته حسين نوش آبادي، اين سوالات بيشتر در حوزه جشنواره‌هاي فجر، موسيقي و تكخواني بانوان بود و برخي نيز به مشكلات منطقه‌يي و تاخير در بهره‌برداري از پروژه‌هاي فرهنگي در حوزه انتخابيه نمايندگان اختصاص دارد.

کناره‌گیری وزیر صنعت پس از بازگشت از سفر معالجاتی؟!

به گزارش کیهان، وزیر صنعت، معدن و تجارت حدود 25 روز است که در آلمان به سر برده است. وی که از قبل از آغاز تعطیلات نوروزی به برلین رفته است، برای انجام امور درمانی همچنان در این کشور به سر می‌برد.
تهران‌پرس نوشت: منابع نزدیک به نعمت‌زاده در وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر از خروج وی از ایران قبل از تعطیلات نوروزی می‌دهند و می‌گویند که وی به دلیل کهولت سن برای انجام امور درمانی به آلمان سفر کرده است. نعمت‌زاده در این سفر ظاهرا گوش و سیستم شنوایی خود را به تیغ جراحان سپرده است.

در عین حال، برخی از نزدیکان وی در وزارت صنعت، می‌گویند که پس از بازگشت از سفر، قرار است که از وزارت صنعت، معدن و تجارت خداحافظی کرده و رضا ویسه معاون اقتصادی معاون اول رئیس‌جمهور، جایگزین وی شود.

شنیده های تکمیلی خبرنگار تهران‌پرس حاکی از آن است که برخی نزدیکان دولت یازدهم نیز چندان از اتفاقات پیرامون نعمت‌زاده ناراحت نیستند و معتقدند با این وضعیت نعمت‌زاده باید استعفا دهد و دست حسن روحانی برای انتخاب وزیر دلخواهش باز خواهد شد. این طیف معتقدند زنگنه و نعمت‌زاده 2 اسپانسر اصلی ستادهای انتخاباتی موسوی در انتخابات دهم و روحانی در انتخابات یازدهم بوده‌اند و انتصاب آنها به وزارت از سوی روحانی نه از صمیم قلب بلکه برای پاسخ به زحمات آنها در انتخابات بوده است و گرنه روحانی اعتقادی به این انتخاب‌ها نداشته است و با رودربایستی این افراد را به عنوان وزیر انتخاب کرده است.

پیش از این گزارش‌هایی درباره عضویت مستقیم یا غیرمستقیم (خانوادگی) وزیر صنعت در بیش از31 شرکت خصوصی در رسانه‌ها منتشر شده است. زمزمه احتمال کناره‌گیری نعمت‌زاده از وزارت طی چند ماه اخیر بارها در رسانه‌ها منتشر شده است.

 نگاهی به فعال‌شدن احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا

روزنامه شرق نوشت: بادهای بهاری 93 به احزاب هم رسیده ‌است؛ از تلاش برای بازگشایی خانه احزاب تا فعال‌شدن تشکل‌های سیاسی چپ و راست. امید به نوید‌های دولت روحانی در گشایش فضای سیاسی است یا نزدیک‌شدن به موعد انتخابات مجلس، هرچه هست این جوشش با ماه‌ها و حتی سال‌های دولت گذشته، قابل قیاس نیست. تنها دو نشست خبری در اردوگاه احزاب اصولگرا همین هفته برگزار می‌شود. از آن‌سو حزب کارگزاران با تحولات جدیدی شروع به خانه‌تکانی کرده و حزب اعتمادملی هم خبر داده که نشست‌های بهاری خود را به‌زودی برگزار می‌کند. اگرچه تکلیف دو حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی که بعد از رخدادهای سال 88 غیرقانونی اعلام شده‌، همچنان معلوم نیست.

احزاب مهم و اصلی اصلاح‌طلب مانند اعتمادملی و کارگزاران که بعد از رخدادهای سال 88 به این‌سو تقریبا در کما رفته بودند، از اواخر سال گذشته کم‌کم خود را بازیافته‌اند. حزب «اعتمادملی» هم بعد از چهارسال سکوت بهمن‌ماه سال گذشته فعالیت خود را از سر گرفت و اخیرا محمدجواد حق‌شناس، عضو شورای مرکزی این حزب در حاشیه دیدار نوروزی خود با «هاشمی‌رفسنجانی» گفته که این حزب به‌زودی جلسات بهاری خود را فعال می‌کند. از آن‌سو، از چندی قبل هم اخباری مبنی بر خانه‌تکانی در شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی می‌رسید؛ رفتن عده‌ای و اضافه‌شدن برخی دیگر. با تایید این اخبار در سال‌جاری معلوم شد این حزب هم که در سال‌های اخیر فعالیت چندانی نداشته به‌دنبال یک خانه‌تکانی جدید است. «غلامحسین کرباسچی» در تازه‌ترین اظهارنظر خود به روزنامه «اعتماد» گفته ‌بود: «ما به فکر انتخابات آینده مجلس هستیم، حزب کارگزاران در تمام انتخابات‌ها فعال بوده و در انتخابات آتی نیز شرکت خواهد کرد.»


درخواست 110 نماینده از ضرغامی برای نقد توافق ژنو: منولوگ پایان یابد

روزنامه وطن امروز نوشت: انتقاد از مفاد توافق ژنو در صدا و سیما تاکنون جایی نداشته است. آنچه طی ماه‌های پس از توافق تاکنون در صدا و سیما صورت گرفته، حمایت‌های صریح و مستقیم از توافق ژنو و تیم مذاکره‌کننده بوده است. با این حال تاکنون یک نقد فنی و محتوایی ویژه درباره مفاد توافق ژنو و هزینه‌ها و آسیب‌هایی که این توافق برای کشور به‌وجود می‌آورد؛ در رسانه ملی مطرح نشده است. در مقابل، انبوهی از اظهارنظرهای مقامات دولتی و تیم مذاکره‌کننده در دفاع تمام‌قد از آنچه در ژنو کردند وجود دارد. به عبارتی افکار عمومی در ایران تنها شاهد یک منولوگ هسته‌ای در رسانه ملی در موضوع توافقنامه ژنو بوده‌ است. با توجه به ایرادات فراوان و خطرناکی که در توافق ژنو وجود داشته و نیز با توجه به نگرانی‌ها از تکرار این هزینه‌ها در ادامه مذاکرات، این رفتار صدا و سیما چندان با منافع ملی و مصالح مملکت همخوانی ندارد چراکه حمایت از دولت و مذاکرات نباید در تقابل با منافع ملی و حقوق ملت قرار گیرد.

برای مقابله با چنین رویه‌ای یک بار تعدادی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی طی نامه‌ای از عزت‌الله ضرغامی خواستند همانگونه که برای مقامات دولتی و تیم مذاکره‌کننده زمان‌های متعددی را برای دفاع از کارنامه خود در توافق ژنو اختصاص داده است؛ زمانی را نیز برای منتقدان در نظر بگیرد تا مردم از تبعات و هزینه‌های خطرناک مفاد توافق ژنو نیز باخبر شوند. به‌رغم این درخواست نمایندگان مجلس و با وجود اینکه این درخواست آنها خالی از هرگونه ایراد بود اما رئیس سازمان صدا و سیما با آن مخالفت کرد و وقتی برای نقد مفاد توافق ژنو اختصاص داده نشد. ضرغامی در توضیح مخالفت خود گفت رسانه ملی رویکرد خود را حمایت از مذاکرات دانسته و زمانی برای نقد توافق ژنو در نظر نگرفته است.

با این حال و به مرور که ابعاد تازه‌ای از مفاد توافق ژنو منتشر شد و برخی هزینه‌های فاجعه‌بار آن برای کشور و حقوق ملت نمایان شده؛ این بار نیز نمایندگان دست به کار شده‌اند تا هرطور شده زمانی را برای اطلاع‌رسانی درباره هزینه‌های بی‌شمار برخی مفاد توافق ژنو به‌دست آورند. این درخواست از سوی 110 نماینده مجلس شورای اسلامی مطرح شده و نمایندگان در آن از ضرغامی خواستند در راستای ایفای حقوق ملت و نیز آگاهی آنها از واقعیات مفاد توافقنامه ژنو در تصمیم خود برای عدم نقد توافق ژنو در رسانه ملی تجدید نظر کند. در روزهای انتهایی هفته گذشته خبر این درخواست نمایندگان منتشر شد اما دیروز خبرگزاری مجلس شورای اسلامی متن این نامه را که به امضای 110 نماینده مجلس رسیده روی خروجی خود قرار داد تا روند رسیدگی به آن هرچه زودتر آغاز شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • ۰۹:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۵
    0 0
    عجب111111
  • ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۵
    0 0
    "وی به دلیل کهولت سن برای انجام امور درمانی به آلمان سفر کرده است. " عمق کینه و بغض اصول گرایان

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس